Mgr Huibersschool - een nieuwe jas

woensdag, 09 november 2016

Mgr Huibersschool  - een nieuwe jas

Op 16 november staan er kinderen, teamleden, een wethouder en wijkbewoners in het groen van de Vilniusstraat 2. Daar zal de Mgr. Huibersschool straks onderwijs geven! We staan al te trappelen maar moeten tot mei 2017 geduld hebben. Dan heeft de aannemer met zijn medewerkers de nieuwbouw en renovatie klaar en kunnen we de Mgr. Huibersschool verhuizen.

Samen met partners uit de jeugdzorg starten we dan in een nieuw multifunctioneel gebouw, met onderwijs, gezinsondersteuning en diverse vormen van zorg-op-maat. Ook sport en cultuur krijgen een plaats. En in het Romolenpark is er straks vast een plaats om te leren van de natuur.

De 'Mgr. Huibers' in een nieuwe jas - onderwijs en ondersteuning voor heel de Europawijk en wie er nog meer bij willen horen.