Welkom bij Stichting Sint Bavo!

Wij zijn een overkoepelende organisatie van 2000 leerlingen en 280 medewerkers op 13 scholen voor primair en speciaal onderwijs in de regio Haarlem en Spaarndam. Stichting Sint Bavo biedt een breed en voor iedereen toegankelijk onderwijsaanbod. Onze scholen hebben stuk voor stuk een eigen identiteit, profiel en achtergrond en zijn diep geworteld in de wijken waar ze gevestigd zijn.
Daar zijn wij trots op.
Er is een keuze voor elke ouder. Vanuit een ruime mate van autonomie biedt elke school in lijn met de missie en visie van Stichting Sint Bavo haar eigen onderwijsinrichting.

Naast onze 10 basisscholen hebben we een school voor speciaal basisonderwijs, een SO/VSO-school en een Internationale Taalklas.

Vanuit een positief zelfbeeld bieden we onze leerlingen kansen en mogelijkheden om hun eigen aanleg te ontdekken. We gaan daarbij uit van de zes kernwaarden uit onze missie zoals geformuleerd in ons Meerjarenbeleidsplan 2015-2019 (zie onze downloads).

• Duurzaam en solidariteit
  • Initiatiefrijk en ondernemend
  • Resultaat- en opbrengstgericht
  • Eigenaarschap en verantwoording
  • Communicatie en veiligheid
  • Talentontwikkeling en kennisdeling

De beginletters van onze kernwaarden vormen het acroniem DIRECT. We gaan er dan ook elke dag direct mee aan de slag. Onder het kopje Onze Missie vindt u de toelichting op deze kernwaarden

Via 'Onze scholen' of de schoollogo's op deze pagina wordt u doorgeleid naar de websites van de afzonderlijke scholen. Zij vertellen u wat ze uw kind kunnen bieden. Maak gerust een afspraak met de schoolleider; hij of zij kan u immers het beste informeren over het waarom van de school.

Wilt u meer weten over onze missie en visie op onderwijs? Kijk op de betreffende tab.

Peter Velseboer, bestuurder a.i.

Leerkracht of leerkracht-vervanger

accolade 100

Wil je iets betekenen voor kinderen? Kies dan een baan in het onderwijs. Momenteel hebben we diverse mogelijkheden om een nieuwe collega te verwelkomen.

Wil je liever in de flexpool of A-pool werken als leerkracht-vervanger in de regio Haarlem-Hoofddorp? Dan kun je ook solliciteren.

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees ook de advertentieteksten op onze Vacaturepagina.